BAL- EN BEWEGINGSKAMPEN

ZOMERVAKANTIE 2021

donderdag 1 & vrijdag 2 juli 2021


Locatie: Sporthal Waalborre - Asse

(Potaarde 14 - 1730 Asse)

Uur:  9u tot 15u30

Opvang: vanaf 8u tot 16u30


Info: Tijdens deze zomerse tweedaagse wordt bij de kids van 2,5 t/m 5 jaar de bestaande vaardigheden wat betreft balspelen en beweging danig getriggerd!  De focus ligt ook hier op het "samen" spelen met een positieve invloed op de sociale ontwikkeling van het kind tot gevolg.

In functie van de weersomstandigheden zal er zowel binnen àls in de buitenlucht voor de nodige uitdaging gezorgd worden!

Er dient een eigen lunchpakket te worden voorzien, wij zorgen alvast voor een lekkere en gezonde snack tijdens de voor- en namiddagpauze! Groepsindeling volgens leeftijdscategorieën.


Inschrijvingsbedrag:  € 49,00

De inschrijving is pas bevestigd na overschrijving van het verschuldigde inschrijvingsbedrag op rekeningnummer 

BE17 9733 9766 9621     BIC: ARSPBE22 met vermelding van "kamp zomervakantie" en de na(a)m(en) van de ingeschrevene(n)!

Tijdens diverse schoolvakanties bieden wij ook eigen tweedaagse kampjes aan! Volledig in de lijn van onze groepswerking tijdens de wekelijkse sessies, bieden we de kids een brede waaier van spelletjes, oefeningen en wedstrijdjes aan. Kortom: een leuke ervaring met onvergetelijke herinneringen voor de allerjongsten!


Hieronder kan u alvast alle info terugvinden betreffende de komende kampen. Inschrijven kan door de oranje inschrijvijvingsknop te gebruiken! Aarzel bij verdere vragen niet om ons te contacteren!